76205027 3041609859188414 3862287652036280320 nDnes odstartovala 94. mezinárodní šestidenní v Portugalsku. Na start se za Českou republiku v klubové soutěži postavili - KBS Team CZ - Adolf Živný, Jakub Hroneš a Patrik Markvart, Motokrosováškola.cz - Zuzana Nováčková, Robert Friedrich a Zdeněk Pitel a Motosport Bozkov - Jakub Koucký, Tomáš Koucký a Jiří Hádek.

On-line výsledky a celkové výsledky vždy za každý den můžete sledovat zde

https://www.fim-isde-live.info/

Nejlépe si dnes vedl Patrk Markvart, který je v celkovém hodnocení klubových týmů na 9. místě, dále Adolf Živný, Robert Friedrich, Jakub Hroneš, Tomáš Koucký, Jiří Hádek, Zdeněk Pitel, Jakub Koucký a Zuzana Nováčková, která si ovšem v mužském poli, stojí velmi dobře. 

 

Patrik Markvart - "1. Den - Dnes začala má 8. Šestidenní @fim_isde , i když jsem startoval hluboko v poli, tak se mi podařilo zajížděl hodně dobré časy a nakonec jsem dokončil první den na 8.místě!!! V týmech jsme po prvním dni také na 8.místě. Nebylo to jednoduché na každém testu predjíždět zhruba 10 pomalejších jezdců a to mě dost omezovalo v mém tempu, ale hlavně ve výběru nejrychlejší stopy. Testy jsou hodně náročné, dva crosstesty na plážovém písku, kde jsou obrovské díry a v zatáčkách 3-4 tobogány. Endurotesty jsou v prachu a kamení. Zítra se pokusím zaútočit na TOP5"

 

Za první den 

World Trophy

1. Austrálie

2. USA

3. Itálie

Junior World Trophy

1. Austrálie

2. USA

3. Francie

Woman World Trophy

1. Německo

2. USA

3. Austrálie

Nejrychlejším jezdcem prvního dne Daniel Sanders(Aus),  Josep Garcia (ESP), Rayn Sipes (USA). Dnes bohužel kvůli zranění musel odsoupit mistr světa Bradly Freeman (GB). 

Klubová soutěž - kompletní výsledky v příloze

8. KBS Team CZ

21. Motosport Bozkov

44. Team Motokrosova skola CZ

pro aktuální informace z ISDE 2019 sledujte také náš

 

 

Informace budou aktualizovány po dojetí klubových týmů do cíle. 

VIDEO

VIDEO