pripravny podnik deti 65 85 25.5.24

Stejný a přesto jiný Přípravný podnik dětí opět proběhl v sobotu 25.5.2024 v obci Úterý, tak jako před 14 dni. Trať byla natažená stejně, ale podmínky už byly jiné. Minule si děti vyzkoušely sucho a takřka ideální trať, tak tentokrát po dešti to bylo jiné. Žádné záludnosti, ale přeci jen se tráva vyházela, udělaly se drážky a v zatáčkách to docela klouzalo. Někteří párkrát spadli, ale naštěstí lehce a bez zranění, ale to i k "enduru" patří. Jako obvykle se jely dvě 10-ti minutové rozjížďky, rozděleny na kategorie 50 a 65, 85.

Někteří už mají hezky natrénováno, ale jsou opatrní proti těm, kteří třeba jízdu v terénu teprve zkouší a nebo jeli poprvé. Přípravný podnik dětí je právě pro děti, které by si chtěly vyzkoušet jízdu v terénu, poměřit síly s kamarády, vyzkoušet i různorodé podmínky a hlavně si užít zábavu a také si samozřejmě odnést pohár, medaili a hezké ceny. 

Děkujeme všem účastníkům přípravného podniku a rodičům, bez kterých by to samozřejmě nešlo. Následuje delší pauza pro trénink, ale i odpočinek a prázdniny. Uvidíme se až 9.11.2024 na závěrečném motokrosu, kde bude i trať pro finálovou jízdu Přípravného podniku dětí a proběhne zde i celkové vyhlášení v prostorách KD Kozojedy, tak jako vloni. 

A komu by se stýskalo může se přijet podívat na pořádné enduro v srpnu a v září do Mšena a Kozojed. Dětský podnik se zde sice nepojede, ale podívaná to bude pěkná. 

FOTO

VIDEO 50

VIDEO 65, 85

VÝSLEDKY včetně průběžného pořadí