46128282 1970201343068859 865073857285849088 nFOTO

VÝSLEDKY v příloze

Nejrychlejší z českých jezdců byl první den Kryštof Kouble absolutně 20. místo, ve třídě E2 12., Jaromír Romančík 25. a ve třídě E2 14., Patrik Markvart absolutně 52. a ve třídě E1 12. a Jiří Hádek 62. a ve třdě E3 18.

V celkovém pořadí World Trophy týmů vede USA, 2. Austrálie a 3. Španělsko, Junior World Trophy vede Itálie, 2. Francie a 3. USA

V klubové soutěži se Motosport Bozkov umístil na 24. místě a Motokrosovaskola.cz-Motosport Bozkov na 72. místě. Kompletní výsledky v příloze. 

 Aktuální informace z každého dne vždy v hlavním zpravodajství na ČT1 v pořadu Branky Body Vteřiny před 20h.

 

 

 

 

"Jezdci mají za sebou 288 km dlouhou etapu s šesti měřenými rychlostními zkouškami. Nejlepší z našich jezdců byl nováček na Šestidenní Kryštof Kouble, který hned od začátk

u zajížděl parádní časy. Dvacátým místem absolutně se zařadil mezi světovou elitu a ve své třídě E2 obsadil 12. místo.

Jaromír Romančík také startuje ve třídě E2 a připisuje místo čtrnácté a v absolutním pořadí mu patří po prvním dnu 25. místo. Druhý test Járovi hodně sedl a zde zajel třetí nejrychlejší čas. S Kryštofem se tak ukázali v TOP 10. Dobře jeli Patrik Markvart s Jiřím Hádkem. Patrikovi se nevyvaroval pádům. Hned na prvním testu spadl a nemohl se dostat do tempa. Přišla ještě jedna chyba, kde nevyjel strmý výjezd a ztratil tam téměř minutu. V absolutním pořadí je po prvním dnu na 52. místě a ve třídě E1 na místě dvanáctém. Jiří Hádek v absolutním pořadí 62. místo a ve třídě E3 18. místo.

 

Letos se měnili opět pravidla pro Šestidenní. Jeden čas se škrtá, takže dnes se škrtal konečný čas Jiřího Hádka. Český trophy tým je tak po prvním dnu na osmém místě. Dnes na jezdce čeká stejná etapa tj. 288 km a šest stejných měřených rychlostních zkoušek, které jsou po prvním dnu hodně rozbité a prašné. Druhý den se již pořadí na startu určuje podle absolutního pořadí. Kryštof Kouble odstartuje do druhé etpy Šestidenní v 8:07 hodin. V 8:09 se za ním vydá Jaromír Romančík. Patrik Markvart odstartuje v 8:18 a čtyři minuty po něm se vydá na trať Jiří Hádek.

 

 

 

 

zdroj: Paja-enduro.cz

 

 

Motosport BozkovPrvní den je za nami. Rano se vše doladilo aby kluci mohli odstartovat, poslední detaili v předstartovním prostoru a kluci vyrazili do prvního kola. Už od rána byla trať ve znamení obrovského prachu, práší se úplně všude a opravdu dost. Hned jsme se snažili věnovat velkou pozornost filtrům, což bylo a bude klíčové pro bezproblémové závodění. Kluci se navíc dnes poprvé seznamovali s motorky od GasGasu. Pocity mají z motorek smíšené ale zvládají to dobře. Podle výsledku to velký problém nebude, jelikož startovali jezdci jako skoro poslední a museli se prokousavat vším dopředu. Přesto dnes obsadil Motosport Bozkov v klubech 23.místo, nejrychlejší Tomáš, Robo a Milan Kottek, měli mezi sebou minutové rozestupy. Start se tedy povedl, všichni jsou v cíli a zítra to samé znovu.
Držte palce 

ISDEdia1y2 1