Drmoul plakát 22Na první endurosprint sezony  Classic Adrenalin-oil MMČR a PČR do Trstěnic byla udělena výjimka Ministerstva zdravotnictví a může se startovat.
 
Přihlašovat se již nemusíte znovu, platí přihlášení na původní závod, on-line přihlašování je do čtvrtka  20.5.2021 - 18h,  následně na místě u přejímky.
ON-LINE VÝSLEDKY ZDE
 
 
Zvláštní ustanovení - startovní listina - covid opatření - Závazně hygienicko protiepidemické podmínky - self reporting formulář ZDE
 
Po dohodě s ředitelem závodu budou uznány antigenní testy, ne starší 72 hodin a bude nutné mít vyplněné čestné prohlášení/self reporting formulář bez kterého nebude umožněn VSTUP do areálu. 
 

Depo bude oficiálně otevřeno v pátek 21. května od 10:00 hodin.

Všichni přítomní sebou budou mít písemné potvrzení negativního testu a vyplněný formulář tzv. ČESTNÉ PROHLÁŠENÍ O BEZINFEKČNOSTI, které bude odevzdáno příslušné osobě na kontrolním místě před vstupem do depa, kde proběhne i měření teploty.

(platí i písemné potvrzení o prodělání nemoci COVID-19 s tím, že od pozitivního testu neuplynulo déle jak 90 dní nebo písemné potvrzení o očkování proti COVID-19 a od aplikace druhé dávky vakcíny uplynulo min. 14 dní)

V depu se nesmíte pohybovat bez ochranných prostředků dýchacích cest!!!

 

big 2054631 img 1614072960

 
BEZLICENČNÍ jezdci se přihlašují přímo u pořadatele na místě
 
Registrace pro nové licenční jezdce na www.czechenduro.cz byla plně obnovena.
 
DŮRAZNĚ žádáme aby startovní číslo, třída a veškeré informace odpovídali platené nominační listině pro rok 2021!!! NOMINAČNÍ LISTINA ZDE - PLATÍ PRO LICENCE
 
Stejně tak se i letos pojede Přípravný podnik dětí při celém seriálu endurosprintu. Více informací ohledně podniku ZDE
 
Předání pohárů za sezonu 2020 proběhne na dalším endurosprintu a to v Uhlířských Janovicích 29.-30.5.2021.