ISDE 2018 chile BozkovMotosport Bozkov na ISDE v Chile. 
12. Listopadu 2018 odstartuje 93. ročník mezinárodní motocyklové šestidenní, která se uskuteční na území státu Chile. I přes velkou vzdálenost nebude na motocyklové olympiádě chybět zastoupení České Republiky a to jak ve zlaté váze, soutěži národů, tak i v klubové soutěži, kde jako jediný tým bude hájit české barvy Motosport Bozkov. 
Účast na tomto závodu byla dlouho velkou neznámou ba i dokonce nezvladatelný úkol, nakonec po dlouhých domluvách a zjištění, jsme se rozhodli, že budeme pokračovat v nepřerušené éře startů na šestidenní. Motosport Bozkov vysílá do Chile jeden tým ve složení Tomáš Koucký, Robert Friedrich a Milan Kottek. Bohužel si Jakub Koucký při závodech ve Vysokém nad Jizerou poranil zápěstí a jeho zdravotní stav nás donutil sehnat náhradníka Roberta Friedricha, aby v případě špatného hojení mohl Jakuba nahradit. Dalším členem Motosportu Jiří Hádek úřadující Mistr Evropy bude členem zlaté vázy v nejprestižnější světové trofeji na tomto závodě, kde o umístění bojuje celá světová špička. 
Kluci na místo dění odlétají už 4. Listopadu, kde na ně čeká ještě hodně zařizování. Jelikož je to mimo evropskou unii bylo pro nás nejjednodušším řešením využít nabídky zapůjčení motocyklu u tovární značky GAS GAS. Tento krok nám hodně usnadní situaci, jelikož máme kompletní zajištění od Gas Gasu, což zahrnuje servis motocyklů a zajištění časových kontrol. Start prvního dne je 12. listopadu a to znamená, že si jezdci budou muset za pár dní projít všechny měřené testy, vyzvednou a nastavit motorky a vyřídit technické a formální přejímky. Do startu je ještě dlouhá cesta a tak se pro vás budeme snažit na stránkách www.obecbozkov.cz dávat nejnovější informace jak před závodem, tak i v jeho průběhu. 
Na závěr bychom chtěli poděkovat všem, kteří se na tomto uskutečnění podílejí, především sponzorům, bez kterých nejde nic podobného podniknout. Dále lidem, kteří nám pomáhají celý rok na akcích pořádaných motosportem, a i lidem kteří nás podporují a fandí nám. 
Tomáš Koucký Motosport Bozkov

aktuální info také zde https://www.facebook.com/motosportbozkov/