nabidka partnerstvi 23Dovolujeme si Vám nabídnout možnost prezentace Vaší společnosti jakožto partnera seriálu mezinárodního mistrovství České republiky v disciplíně motocyklových soutěží Enduro a Endurosprint ve formě provedení reklamy a reklamní prezentace na podnicích, které jsou sledovány a pravidelně prezentovány v médiích a na sociálních sítích. 
 
Jsme jedním z nejnáročnějších motocyklových sportů, který vyžaduje vytrvalost, rozvahu a zkušenosti. Jsme sportem, za kterým stojí více než stoletá historie této disciplíny a vynikající výsledky, kterých v tomto sportu v evropském i světovém měřítku dosahujeme. 
 
Nabízíme několik forem prezentace v závislosti na investovaných prostředcích a touto formou bychom Vám rádi představili různé úrovně spolupráce. V případě, že byste měli zájem o osobní schůzku, na které bychom mohli probrat veškeré podrobnosti a vyřešit sebemenší detaily naší spolupráce, neváhejte se nám ozvat! Veškeré informace k endurosprintu, klasickému enduru, Mezinárodní šestidenní, Mistrovství Evropy v enduru a Mistrovství světa v enduru, Přípravnému podniku dětí naleznete také na oficiálním webu českého endura www.czechenduro.cz, facebooku a instagramu.  
 
V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. zašleme vám podrobnější prezentaci.