enduro liblin 2016

Ubytování

sportovního areálu Berounka

http://www.sportarealberounka.cz/App/ShowPage.aspx

 

 

Letos bude závod vylepšený o nový cross test (dohromady budou 3) a cca 15km nových úseků na trati. Čekají vás 3 kola a tedy 9 měřených testů. Jako zpestření pro diváky se pojede vedle našeho závodu ještě jízda historických soutěžáků.

Na prvním klasickém enduru v Liblíně nedaleko Rokycan je již všechno přichystáno. Na soutěžící čeká jeden okruh v délce cca 70 km, který obsahuje 3 zvláštní testy, z toho 1 ET a 2 CT. Okruh je tvořen z 95% přírodního a 5% asfaltového povrchu.

Start závodu oba dva dny v 9h přímo z depa, Mistrovství ČR a Přebor ČR pojedou 3 kola tzn. cca 210 km a 9 měřených testů, Veterán, PČR C a ženy pojedou kola 2.

 

Na místě budou vydávány jednorázové licence za 400kč a licence pro zbytek sezóny za cena 800kč. K licenci je potřeba vyplněná žádost ZDE, včetně lékařského potvrzení (jezdci nad 40 let EKG) a bude platná pouze pro třídu PČR C. Startovní čísla budou přidělena na místě.

STARTOVNÍ LISTINA

ZVLÁŠTNÍ USTANOVENÍ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Slepá mapa enduro Liblín 2016. Čas mezi ČK je čistá jízda bez přidaných minut na servis v ČK. Obě časovky jsou se servisem. Všechny RZ budou měřené od prvního kola.

slepa mapa liblin 2016 2

mapa Liblin 2016 2

 

 

 

Probíhají intenzivní přípravy na jedno z nejlepších endur této sezóny, pořadatelé pracují na zajímavějších a nových usecích.

Více - KP enduro Klub

enduro liblin pripravy2