P 20170923 145314V areálu dílen Střední školy automobilní v Ústí nad Orlicí se uskutečnil 19. ročník Ústeckého autosalonu. Každý ročník této akce je věnován automobilům a dopravnímu průmyslu.
Na pozvání do Ústí přijel bývalý reprezentant a současný manažer české reprezentace Jiří Pošík a dva jezdci letošního Juniorského Trophy týmu ze Šestidenní, která se konala ve Francii, a to Jiří Hádek a Robert Friedrich.
Jezdci přivezli své motocykly, které zde byly vystaveny a mohli je tak shlédnout návštěvníci autosalonu. 
V koutku endura byly vystaveny různé značky motocyklů např. motocykl Jawa 175 soutěžní speciál z roku 1976, motocykl ČZ z roku 1973 a KTM GS Enduro sport z roku 1986 a další. 
Dalším zpestřením tohoto koutku byla ukázka dobového oblečení ze sedmdesátých let, ve kterém jezdci dřívější Československé reprezentace soutěžili a současného oblečení.
Návštěvníci tak mohli porovnat v čem se jezdilo dříve a nyní.
Od ranních hodin probíhala soutěž o reprezentační dres z letošní Šestidenní. 
Mezi tím probíhala prezentace a autogramiáda českých juniorských reprezentantů. 
V odpoledních hodinách proběhla beseda s jezdci a manažerem českého týmu, kteří odpovídali na otázky týkající se českého endura a Šestidenní. Závěrem pak byl vylosován výherce nebo spíše výherkyně Šárka Čepičková, která si odnesla podepsaný dres od obou členů juniorského Trophy týmu.