plakat small 2Všechny příznivce endura, motorek a sportu zveme na  extrémní závod terénních motocyklů na trati z uměle vytvořených překážek, který se pojede v areálu Výstaviště Praha Holešovice 30.9.2017 od 10h.

Czech Extreme Enduro je první ročník celodenního závodu endurového klubu a pořadatele Jarsen Enduro Team. 

 

Závod se pojede systémem kvalifikačních vyřazovacích rozjížděk po čtyřech jezdcích a vítěz si odnese 1000 EUR. Na start se postaví ti nejlepší jezdci českého endura, kteří se účastnili jak celého seriálu Mistrovství ČR a Přeboru ČR v enduru, ale také motocyklové olympiády šestidenní ve Francii, stejně tak i Mistrovství Evropy v enduru. 

Na akci bude i doprovodný program pro děti, které si budou moci vyzkoušet s instruktorem Radkem Tomanem jízdu na malých motocrossových motorkách, svézt se na motorce s nejlepšími jezdci českého endura, skákací hrad a mnoho dalšího. Proběhne i autogramidáda s jezdci, kteří přivezli skvělé výsledky z ISDE 2016 a 1994. Účastnit se budou i legendy českého endura.

PROGRAM AKCE

10:00 - 10:45 - volný trénink

11:00 - 12:30 - měřený trénink

13:00 - 15:45 - vyřazovací rozjížďky po čtyřech jezdcích, dle ranních měřených tréninků (v pořadí ženy, děti, jezdci přeboru B a jezdci první výkonnosti třídy A)

16:00 - 17:45 - rozjížďky do čtvrtfinále - semifinále - finále

18:00 - slavnostní vyhlášení výsledků závodu Czech Extreme Enduro 2017

www.czechextremeenduro.com/program/

Celou akcí vás provede Jakub "Buba" Ouvín - http://panbuba.cz, mimo jiné moderátor pořadu Drive na Óčku. Pozvánku na Extreme Enduro v Praze právě v pořadu Drive, od Víťi Kuklíka a Radka Tomana - video ZDE.

FOTO z akce

Zvěte, sdílejte, jedinečná příležitost ukázat všem tento sport! 

www.czechextremeenduro.com