plakat ES dolni hradiste 17

 

 

 

sprintkpenduro17FOTO z příprav závodu na cross testu

Více - pořadatel - KP enduro klub

 

 

 

nove useky es dolni hradiste 17 

 

 

 

Nové úsedky na enduro testu více FOTO

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Novinkou pro letošní rok je vypsaná třída 85 ccm v rámci Mezinárodního mistrovství ČR v enduru v objemové třídě od 65 ccm do 85 ccm dvoudobé s řazením a od 75 ccm do 174 ccm čtyřdobé pro děti od 11ti let do 16ti. Děti pojedou 3 kola, jedno kolo obsahuje jeden měřený cross test a jeden enduro test. Přijďte si vyzkoušet kratší variantu klasického endura bez přejezdů po pozemních komunikacích.

Přejímka pro MMČR 85 ccm - v pátek společně s MMČR, start v sobotu i v neděli společně s mistárkem, startovné 700kč oba dva dny
(Startovní číslo registrujte zde http://www.startovnicislo.cz/3.php?d=6&t=331 - třída PČR 80 ccm - na přejímce budete zařazeni do MMČR
zelený podklad, bíle číslo, při registraci na www.czechenduro.cz uveďte vámi vybrané volné startovní číslo a znovu vyberte PČR 80 ccm - možnost přihlásit i na místě, licence M, motokrosová motorka)

Dále je součástí Mezinárodního mistrovství ČR v enduru&endurosprintu 2017  i letos přípravný podnik pro děti a to ve třech kategoriích - automat, 65 ccm a 80 ccm. Doprovodný podnik pro děti se pojede při MMČR a PČR v endurosprintu v Dolním Hradišti v sobotu 13.5.2017. Startovné bude zdarma, děti si jízdu na motocyklu mohou vyzkoušet a děti získají hodnotné ceny, tak jak to bylo již v minulém roce. Registrace jezdců proběhne přímo na místě a vše bude upřesněno podle aktuálního počtu přihlášených. Tento podnik je podporovaný Autoklubem ČR a Českým olympijským výborem. 

Přípravný podnik se pojede mezi závodem Mistrovství ČR a Přeborem ČR.

 

detail závodu - startovní listina - zvláštní ustanovení